Verksamhetsberättelse 2012

Verksamhetsberättelse Högsbyns Kanot Klubb 2012.


Klubben har haft följande verksamhet under året. Som traditionen bjuder har vi haft en fin paddeltur med ficka den 1:a maj under ledning av Ulf Lundquist, under sommaren maj t.o.m september har den så populära tisdagspaddlingen fortgått, i juli månad, närmare bestämt den 15 juli gick motionsloppet Råvarpsrännet av stapeln med mycket bra uppslutning, störst av de sju loppen. Under helgen 7 – 8 juli ordnades också en utflykt på västkusten.

Det har också funnits möjlighet för intresserade att prova på kajakpaddling. 13 juni fick invandrarelever på strömkullegymnasiet prova på att paddla, 18 augusti gavs chansen för klubbens medlemmar att prova olika typer av kajaker och 25 augusti fick elever från Stenebyskolan prova på paddling. Samtliga prova på dagar har varit mycket uppskattade.

Klubben har också tagit fram ytterligare en omgång med klubbtröjor denna gång en tröja att använda före och efter lopp eller träning.

Många av våra kanotister har deltagit i de trevliga motionslopp som anordnads i vår närhet som skall sägas har varit mycket trevliga och bra organiserade arrangemang. Årets stora kanothändelse Dalslands Kanotmaraton var också väl representerat från vår klubb.

Styrelsen hoppas på ett nytt år med många travliga aktiviteter.



För styrelsen

Urban Johannesson
2013-02-24

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0